Home |GemeentenFAQ

Veel gestelde vragen

Toon alles / Verberg alles

FAQ uit/inklappen Werkt RealNext op de smartphones zoals de iPhone en Blackberry?

De zoekmachine van RealNext werkt op alle internetbrowsers en ook op smartphones. U kunt dus overal en altijd het aanbod raadplegen. 

FAQ uit/inklappen Hoe plaats ik mijn aanbod?

Makelaars kunnen met hun eigen inlogcode via de Servicemodule het aanbod invoeren in de RealNext zoekmachine. Na controle van de gegevens wordt uw advertentie gepubliceerd. 

Indien u geen makelaar bent en toch uw aanbod getoond wilt hebben in de zoekmachine is het verstandig om een van de aangesloten makelaars te benaderen. Onder het kopje "Makelaars per Provincie" treft een de lijst van aangesloten makelaars.  

 

Categorie: aanbod, aanbieders, makelaars
FAQ uit/inklappen Wat is de rol van de uitgever PropertyNL?

PropertyNL is de leverancier en beheerder van de techniek voor RealNext. De researchafdeling van PropertyNL controleert de invoer van aanbod voordat het wordt gepubliceerd en PropertyNL verzorgt de ServiceDesk.

FAQ uit/inklappen Van wie is RealNext?

RealNext is een onafhankelijke stichting. in het leven geroepen om meer transparantie in de markt voor zakelijk onroerend goed te krijgen. Sinds 2004 kan elke vastgoedmakelaar in bedrijfsruimte zijn aanbod publiceren op de RealNext zoekmachine. De belangrijkste makelaars hebben zich aangesloten bij RealNext. 

Lettergrootte