BOEK & OFFERMANS BEDRIJFSMAKELAARS

Akerstraat 39-41
6411 GW Heerlen

Lid sinds december 2004

ans-de-wijn

Website:

www.boek-offermans.nl

Telefoon:

043 367 1522

E-mailadres:

info@boek-offermans.nl

Profielschets:

De professionele medewerkers vormen het fundament van Boek & Offermans Makelaars, de multidisciplinaire vastgoed dienstverlener in de regio Limburg. Boek & Offermans is makelaar in bedrijfsmatig – en particulier onroerend goed. Jarenlange ervaring sinds 1975 met de vastgoedmarkt en een hoog vakkennisniveau maken de organisatie tot een betrouwbare adviseur.

Vanuit de vestigingen in Heerlen, Maastricht en Venray worden de cliënten van Boek & Offermans Makelaars persoonlijk, voortvarend en met verstand van zaken bediend. Het belang van de cliënt staat altijd voorop. Boek & Offermans Makelaars heeft gecertificeerde specialisten in dienst op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed, particulier onroerend goed, financieel advies, taxaties en consultancy.

Boek & Offermans Bedrijfsmakelaars is marktleider op het gebied van commercieel vastgoed en uw aanspreekpunt in de provincie Limburg. Ons team bestaat uit gespecialiseerd en goed opgeleid personeel met een uitstekende kennis van de lokale en regionale markt. Boek & Offermans Bedrijfsmakelaars houdt zich bezig met de aan- en verkoop, huur en verhuur, consultancy en taxaties van kantoren, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, winkels en beleggingsobjecten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in advies omtrent zeer specifiek onroerend goed, zoals bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken, toekomstige woningbouwlocaties en horeca. Een voortdurende monitoring van de markt zorgt voor de meest nauwkeurige gegevens voor de door ons gehanteerde reken- en vergelijkingsmodellen.
Onze portefeuille van opdrachtgevers omvat o.a. institutionele en particuliere beleggers, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, bancaire instellingen, accountantskantoren (in verband met o.a. balanstaxaties), corporaties, gemeenten en het MKB. Gemiddeld omvat onze portefeuille van particuliere onroerend goed eigenaren, bedrijfsobjecten en kantoorgebouwen een volume van meer dan 150.000 m2 aan vloeroppervlakte.

Kantoren:
Heerlen

Akerstraat 39-41
6411 GW Heerlen
Tel: 043 367 1522
E-mail: info@boek-offermans.nl

 

 

Maastricht

Scharnerweg 116 -B
6224 JK Maastricht
Tel: 043 – 367 15 22
E-mail: maastricht@boek-offermans.nl