BRCK BEDRIJFSMAKELAARS

Bergerstraat 2
6226 NA Maastricht

Lid sinds oktober 2014

ans-de-wijn

Website:

www.brckbedrijfsmakelaars.nl

Telefoon:

043 205 79 89

E-mailadres:

info@bedrijfsmakelaars.nl

Profielschets:

IF YOU DON’T TRY YOU’LL NEVER KNOW.

Uw organisatie heeft een specifieke huisvesting- of locatiebehoefte, BRCK bedrijfsmakelaars heeft de oplossing. Of het nou om verhuur of verkoop betreft voor een gebruiker of juist een investeringsobject voor een belegger, wij helpen u efficiënt en doelgericht verder.

Het is onze eerlijke, servicegerichte en no-nonsense benadering die zorgt voor een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Belofte maakt schuld.

 

BREDE EXPERTISE EN LOKALE KENNIS

Of het nou retail, kantoren of bedrijfsruimte betreft, gezien de opgebouwde ervaring durven wij te stellen dat niemand de commerciële vastgoed wereld in ons werkgebied beter kent dan ons. Uiteraard volgen we de landelijke en internationale ontwikkelingen op de voet om u te adviseren over de juiste strategie.

Maar wellicht nog belangrijker, wij weten wat er lokaal speelt en hoe dat van invloed is op de aantrekkingskracht en waarde van het vastgoed.

 

SPECIALISTEN IN WINKEL-, KANTOOR- EN BEDRIJFSRUIMTE EN BELEGGINGSVASTGOED

Bij BRCK bedrijfsmakelaars heeft ieder zijn eigen specialisatie en focus. Of het nou gaat over winkel-, kantoor- en/of bedrijfsruimte. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat we geen overlap hebben.

Wij zijn experts die volledig thuis zijn in de ins en outs van een specifieke sector. Maar onze kennis is breed.
Zo kunnen we u bijvoorbeeld adviseren over de kansen van uw vastgoed in relatie tot actuele trends in de retail of vernieuwende kantoorconcepten bijvoorbeeld. Zoekt u juist een bedrijfsruimte die is ingericht op flexibel werken, dan gaan we binnen ons netwerk op zoek naar een pand dat aan al uw eisen voldoet.

 

PARTNER VAN GEMEENTEN, ZORGINSTELLINGEN EN WONINGCORPORATIES

Wij zijn de vaste partner van diverse gemeenten, zorginstellingen en woningcorporaties die een deel van hun vastgoed willen verkopen, verhuren of herbestemmen.

 

BRANDING- EN PROFILERINGSTRATEGIE

Ons advies gaat steeds vaker verder dan individuele begeleiding. Juist vanwege ons brede netwerk zoeken we steeds meer oplossingen in samenhang. Bijvoorbeeld door een winkelgebied als geheel te benaderen en samen met betrokken vastgoedbezitters en ondernemers een geheel eigen brandingstrategie te ontwikkelen. Door scherp te kijken naar brancheafstemming en gezamenlijke uitstraling, kan een duidelijke profilering ontstaan waar iedereen van profiteert.

Kantoren:
Maastricht

Bergerstraat 2
6226 NA Maastricht
Tel: 043 205 79 89
E-mail: welkom@ruijters.nl