BRECHEISEN BEDRIJFSMAKELAARS

Maliebaan 2
3581 CM Utrecht

Lid sinds januari 2010

ans-de-wijn

Website:

www.brecheisenbedrijfsmakelaars.nl

Telefoon:

030 233 11 34

E-mailadres:

info@brecheisen.nl

Profielschets:

Onze organisatie bestaat ruim 40 jaar en is actief binnen de bedrijfsmakelaardij en woningmakelaardij met kantoren in Utrecht, Houten, Vleuten/De Meern, Amersfoort en in Nieuwegein.

Vele duizenden bedrijfsobjecten en nieuwbouwwoningen worden door onze organisatie verkocht c.q. verhuurd, waarbij voorafgaande aan de verkoop/verhuur adviezen aan opdrachtgevers worden uitgebracht.

Onze positie op de bedrijvenmarkt kan gerenommeerd worden genoemd als gevolg van de jarenlange bekendheid en van onze ‘’pool’’ van lokale, regionale en landelijke relaties. Deze positie wordt versterkt door ons lidmaatschap van de ‘’IBG’’ zijnde een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige makelaars.

Binnen onze organisatie werken thans circa 25 werknemers, waarvan negen beëdigde makelaars. De cultuur binnen de organisatie kenmerkt zich over het algemeen als jong en dynamisch, enthousiast en hoog opgeleid. Brecheisen Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Als breed georiënteerd makelaarskantoor met een zeer uitgebreid netwerk bestaande uit onder andere beleggers, pensioenfondsen, gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en andere marktpartijen in alle prijssegmenten, denken wij u zonder meer van dienst te kunnen zijn bij de verkoop/verhuur van uw vastgoed portefeuille.

Kantoren:
Utrecht

Maliebaan 2
3581 CM Utrecht
Tel: 030 233 11 34
E-mail: info@brecheisen.nl