HETTEMA

Prins Hendriklaan 25
5707 CJ Helmond

Lid sinds augustus 2010

ans-de-wijn

Website:

www.hettemabhv.nl

Telefoon:

0492 565000

E-mailadres:

info@hettemabhv.nl

Profielschets:

Taxaties van en begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur van commercieel vastgoed

Vanuit de monumentale villa aan de Prins Hendriklaan 25, een van de mooiste locaties in het centrum, adviseert en begeleidt Hettema Bedrijfshuisvesting B.V. diverse instellingen en bedrijven in het (ver)kopen en (ver)huren van commercieel vastgoed. De dienstverlening bestaat uit het zoeken naar maatwerkoplossingen voor relaties, projectadvisering, projectinitiëring, alsmede het opstellen van uitgebreide taxatierapporten. “Daarnaast zijn wij actief als adviseur bij beleggingsobjecten. Daarbij gaat het om verkoop in verhuurde staat of om sale- leaseback constructies”. Het omgekeerde kan ook in de gevallen waarbij we de húúrder adviseren bij de verwerving van het onroerend goed.

Puur

Als geboren en getogen Helmonder merkte Eduard Hettema dat er in Helmond plaats was voor een kantoor dat zich puur bezig houdt met bedrijfsmatig vastgoed: kantoren, productiehallen, magazijnen en expeditie ruimten, winkels en grootschalige showrooms op perifere detailhandelsterreinen. Dat betekent dat Hettema Bedrijfshuisvesting zich, in tegenstelling tot de andere Helmondse makelaars, niet bezig houdt met woningmakelaardij. Gaandeweg is het bedrijf uitgegroeid tot vier personen, die een dagtaak hebben aan de bemiddeling bij verkoop en verhuur, aankoop en huur, advisering bij beleggingen in vastgoed en vooral taxaties van bedrijfsmatige objecten in de regio. Ook aan- en verkoop van bedrijfsterreinen hoort tot onze kerntaken.

Enthousiasme

De toegenomen complexiteit en diversiteit binnen de branche van bedrijfsmatig onroerend goed vereist optimale kennis en deskundigheid. Vandaar dat er diverse specialisaties bestaan: retailhuisvesters, kantorenmakelaars, logistieke specialisten, taxateurs, beleggingsadviseurs, recreatie –en/of horecamakelaars, om enkele specialisaties te noemen. De Helmondse markt is te klein voor superspecialisten vandaar onze allround benadering.

Uitdagend vindt Hettema Bedrijfshuisvesting het naar Helmond halen van buitenlandse bedrijven. We zien het scheppen van werkgelegenheid als een ultieme toegevoegde waarde van onze werkzaamheden in de regio.

Kantoren:
Helmond

Prins Hendriklaan 25
5707 CJ Helmond
Tel: 0492 565000
E-mail: info@hettemabhv.nl