KUIJS REINDER KAKES

Westzijde 340
1506 GK Zaandam

Lid sinds juni 2014

ans-de-wijn

Website:

www.krk.nl

Telefoon:

075-555 55 55

E-mailadres:

bog@krk.nl

Profielschets:

Kuijs Reinder Kakes heeft kennis van vastgoed in Noord-Holland sinds 1922.

Kuijs Reinder Kakes helpt mensen, particulier en in bedrijven, een geweldige leef-, woon- en werktoekomst te realiseren.
Met onze kernwaarden passie, betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid werken wij iedere dag aan de belangen van onze klanten en relaties.

Wij zijn een team van ervaren makelaar taxateurs, commerciële binnendienstmedewerkers en hypotheek- en verzekeringsadviseurs. Wij geloven in een gedegen en systematische aanpak van ieder project, of het nu gaat om de verkoop of aankoop (of huur of verhuur) van een bedrijfspand of een enorm nieuwbouwproject, dan wel van een taxatie, of een advies.

Kuijs Reinder Kakes heeft 5 vestigingen in Noord Holland boven het Noordzeekanaal en is hierdoor uw lokale en regionale vastgoedpartner. Wij kennen onze klanten en hun individuele behoeften. De nauwe samenwerking tussen onze vestigingen biedt als direct voordeel een breed netwerk aan contacten. Door ons netwerk zijn wij als geen ander op de hoogte wat er in de regio’s speelt.

Uit onafhankelijk blijkt al jaren op rij dat de bedrijfsmakelaardij van Kuijs Reinder Kakes het grootste kruispunt van vraag en aanbod is in ons werkgebied.

Kuijs Reinder Kakes is officieel partner in Dynamis, het toonaangevende samenwerkingsverband van grote regionaal opererende makelaarskantoren met een sterke landelijke positie. Kuijs Reinder Kakes speelt daarmee in op de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Door als zelfstandige partij deel uit te maken van een landelijk samenwerkingsverband op het gebied van research, kennis, acquisitie, marketing en communicatie, versterkt Kuijs Reinder Kakes haar dienstverlening naar de regionale zakelijke- en consumentenmarkt nog meer.

Kuijs Reinder Kakes bestaat in 2022 100 jaar, is lid van diverse brancheorganisaties waaronder de NVM en heeft voor haar financiële dienstverlening vergunningen voor het adviseren en bemiddelen bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Kantoren:
Alkmaar

Kanaalkade 91
1811 LT Alkmaar
Tel: 072-555 55 55
E-mail: alkmaar@krk.nl

 

 

Amsterdam

Valkenburgerstraat 67 a/b
1011 MG Amsterdam
Tel: 020-44 444 44
E-mail: amsterdam@krk.nl

 

 

Heerhugowaard

Middenweg 195 a
1701 GA Heerhugowaard
Tel: 072-57 18 147
E-mail: heerhugowaard@krk.nl

 

 

Krommenie

Provincialeweg 1
1561 KK Krommenie
Tel: 075-64 26 010
E-mail: krommenie@krk.nl