REBO BEDRIJFSMAKELAARS

Dr. Klinkertweg 20 a
8025 BS Zwolle

Lid sinds juni 2009

ans-de-wijn

Website:

www.rebogroep.nl

Telefoon:

038 4559777

E-mailadres:

bedrijfsmakelaars@rebogroep.nl

Profielschets:

Rebo Bedrijfsmakelaars is onderdeel van de REBO groep. De REBO groep is in oost- en midden Nederland één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van vastgoed. Onze professionals werken op locale vestigingen. Vanuit vier bedrijfsmakelaarskantoren, vijf woningmakelaarskantoren, een vestiging voor VVE management en vier vestigingen voor vastgoedmanagement bedienen wij onze klanten. Wij beheren ca. 16.000 woningen en ca. 250.000 m² commercieel vastgoed.

Wij hebben plezier in onze professie en streven ernaar onze relaties op een plezierige wijze begeleiding te geven. Een plezierige persoonlijke relatie is immers een voorwaarde voor goede dienstverlening.

Al onze zaken komen professioneel en via transparante processen tot stand. Dit draagt enorm bij tot de sterke groei in onze opdrachtenportefeuille.

Wij streven ernaar om te excelleren in onze dienstverlening en zijn gedreven onderhandelaars met altijd het beste resultaat voor onze cliënten voor ogen.

Onze medewerkers zijn moderne mensen die midden in de samenleving staan. Wij maken gebruik van moderne communicatie- en marketingtechnieken met als doel het beste resultaat te bewerkstelligen.

Wij heten u van harte welkom!

Kantoren:
Deventer

Keizerstraat 10
7411 HG Deventer
Tel: 0570 608900
E-mail: bedrijfsmakelaars@rebogroep.nl

 

 

Zwolle

Dr. Klinkertweg 20 a
8025 BS Zwolle
Tel: 038 4559777
E-mail: bedrijfsmakelaars@rebogroep.nl