SMIT BEDRIJFSHUISVESTING

Amsterdamseweg 34 b
6712 GJ Ede

Lid sinds maart 2012

ans-de-wijn

Website:

www.smitbedrijfshuisvesting.nl

Telefoon:

0318 614 559

E-mailadres:

info@smitbedrijfshuisvesting.nl

Profielschets:

Regio de Vallei is sinds 1 maart een jonge onderneming rijker;
Smit Bedrijfshuisvesting. Eigenaar Erik Smit (34) plaatst vakkundigheid voorop en heeft jarenlange ervaring binnen de vastgoedbranche. Smit Bedrijfshuisvesting begeleidt vastgoedeigenaren, ondernemers en eindgebruikers op een professionele en pro-actieve manier bij de aan- en verhuur of de aan- en verkoop van kantoor-, bedrijfs- en/of winkelruimte.

“Smit Bedrijfshuisvesting heeft bovendien een frisse kijk op de mogelijkheden omtrent transformatie en alternatieve invullingen van leegstaand vastgoed om zo de kans op verhuur te vergroten”, aldus Smit. Ook adviseert Smit opdrachtgevers bij herontwikkelings- en nieuwbouwprojecten en behoort bemiddeling bij de aan- of verkoop van beleggingspanden ook tot de mogelijkheden. De doelstelling? “Het opbouwen van duurzame relaties, gebaseerd op inzicht, vertrouwen en vakmanschap.”
Geïnspireerd door ondernemers

Erik Smit werkt inmiddels 13 jaar in de makelaardij. Smit Bedrijfshuisvesting is ontstaan uit de behoefte naar een nieuwe uitdaging. Ondanks de verslechterde marktomstandigheden, voelde ik sterk de drang om dit plan toch door te zetten. Dagelijks begeleid en adviseer ik ondernemers omtrent huisvestigingsmogelijkheden en nieuwe stappen, zij inspireerden mij om zelf deze stap te zetten”.

Door jarenlange ervaring in de regio en het grote relatienetwerk is Smit in staat om snel te schakelen om zo een optimaal resultaat voor de opdrachtgever te behalen. “Marktontwikkelingen houd ik scherp in de gaten om zo in te kunnen spelen op kansen die zich juist op dit moment voordoen. Ik daag mezelf dan ook uit om op alle onderdelen van het (ver)koop of (ver)huurproces een optimaal resultaat te behalen, dus geen half werk en nakomen wat je belooft.”

Vallei biedt kansen

Kansen ziet Smit genoeg binnen de Vallei. “Door de gunstige ligging en snelle aansluiting met de A12 en A30 èn een NS-intercitystation blijft de Vallei voor bedrijven en werknemers een aantrekkelijk vestigingsgebied. Daarnaast hebben Food Valley en Wageningen UR een grote aantrekkingskracht op landelijke- en internationale bedrijven. Door de positieve werkhouding en gezonde arbeidsmoraal zullen in deze regio nieuwe bedrijven blijven ontstaan die gehuisvest moeten worden”, verklaart hij.

“Juist in deze lastige tijd zijn er voor eindgebruikers genoeg mogelijkheden om de huisvestingskosten te verlagen en aantrekkelijke huurcondities te bedingen. Vastgoedeigenaren moeten op hun beurt veel investeren om hun vastgoed optimaal te presenteren en een modern voorzieningenniveau te behalen en/of behouden. Daarnaast zijn vastgoedeigenaren steeds meer bereid een tegemoetkoming te doen om zo overeenstemming met de eindgebruiker te bereiken.”

Kantoren:
Ede

Amsterdamseweg 34 b
6712 GJ Ede
Tel: 0318 614 559
E-mail: info@smitbedrijfshuisvesting.nl