VAN DE WATER GROEP

Keizerstraat 91/93
4811 HL Breda

Lid sinds februari 2005

ans-de-wijn

Website:

www.vandewatergroep.nl

Telefoon:

076 524 1555

E-mailadres:

bog@vandewatergroep.nl

Profielschets:

Van de Water Bedrijfshuisvesting heeft een uitstekende naam opgebouwd en een groot marktaandeel verworven in de regio Midden en West-Brabant. Wij zijn betrokken bij een groot aantal ontwikkelingen in ons werkgebied.

Behalve een breed relatienetwerk van projectontwikkelaars, aannemers, architecten en beleggers, hebben wij uitstekende relaties met bestuurders van diverse gemeentelijke instanties en grote organisaties. Wij beschikken over een uitgebreid en up-to-date bestand met regionale en landelijke organisaties die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting.
Onze dienstverlening is veelomvattend; zo begeleiden wij de verkoop en verhuur van alle soorten commercieel onroerend goed en zijn wij betrokken bij de verhuur van woonboulevards door het gehele land. Daarnaast hebben wij een grote expertise opgebouwd op het gebied van incourante objecten, zoals kerkgebouwen, scholengemeenschappen en kloosters. Binnen de bedrijfshuisvesting onderscheiden wij de disciplines verhuur/verkoop, aanhuur/aankoop, beleggingen, taxaties en consultancy.
De basis van onze werkmethode zijn ondernemingsgeest en enthousiasme, en dat heeft veel van onze opdrachtgevers overtuigd om met Van de Water Bedrijfshuisvesting zaken te doen. No nonsense, duidelijkheid en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers staan bij ons voorop.
‘Samenwerking en precisie’ is ons motto, dat maakt ons succesvol!
Van de Water. De juiste Bron.
Kantoren:
Breda

Keizerstraat 91/93
4811 HL Breda
Tel: 076 524 1555
E-mail: bog@vandewatergroep.nl