VERSCHUUREN & SCHREPPERS

Kennedyplein 230
5611 ZT Eindhoven

Lid sinds december 2004

ans-de-wijn

Website:

www.bedrijfsmakelaar.nu

Telefoon:

040 211 11 12

E-mailadres:

info@verschuuren-schreppers.nl

Profielschets:

Verschuuren Schreppers Bedrijfsmakelaars BV is een jong innovatief makelaarskantoor actief op de zakelijke vastgoedmarkt. De onderneming is in het jaar 2000 opgericht door Frank W.T.C. Verschuuren MRE MRICS en Leon A.M. Schreppers. Het kantoor is gevestigd op een strategische locatie op het bedrijvenpark Eindhoven Airport nabij de rijksweg A-2 en daardoor goed bereikbaar met veel parkeerruimte.

Het kantoor kenmerkt zich door een gezonde agressieve commerciële aanpak. Door de specialistische werkwijze en de directe betrokkenheid van de directieleden werkt men zeer resultaatgericht. Het kantoor positioneert zich in het hogere segment van de zakelijke vastgoedmarkt. Creativiteit, inventiviteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en rendement per m2 zijn kernbegrippen.
Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars maakt deel uit van een samenwerkingsverband van veertien zelfstandige regionale makelaarskantoren: Dynamis, Vastgoedconsultants en Makelaars. Dynamis richt zich op de landelijke zakelijke markt van vastgoeddiensten met als strategie: “landelijke dekking, regionale diepgang en uniforme werkwijze”.
Kantoren:
Eindhoven

Kennedyplein 230
5611 ZT Eindhoven
Tel: 040 211 11 12
E-mail: info@verschuuren-schreppers.nl