INTERNET EN MAKELAARDIJ

Het internet speelt een steeds grotere rol in de makelaardij. Waar zoekers naar bedrijfsruimte vroeger meteen contact opnamen bij een bedrijfsmakelaar,

oriënteren ze zich tegenwoordig eerst uitgebreid online.

UW ROL VAN ADVISEUR

De markt is transparanter en informatie over vastgoed is toegankelijker dan ooit. Daarmee verandert de rol van de bedrijfsmakelaar. De RealNext zoekmachine op uw eigen website ondersteunt uw rol van adviseur. Het meest complete aanbod in bedrijfsruimten, winkels en kantoren staat op uw site. Het volledige aanbod van de toonaangevende bedrijfsmakelaars.
De kans is groot dat bezoekers van uw site u vervolgens inschakelen als adviseur en bemiddelaar. U heeft immers kennis van de markt, de vastgoed ontwikkelingen in de branche van uw klant, de financieringsvormen, de risico’s, én de mogelijkheden van de aangeboden objecten.

ZELF AANBOD PLAATSEN

Uw eigen aanbod houdt u in eigen beheer. U plaatst de informatie zelf. Na controle op juistheid en kwaliteit wordt het object gepubliceerd op de zoekmachine.
U kunt daarbij kiezen uit verschillende mogelijkheden. Van een eenvoudige presentatie met foto’s en vrije tekst tot een virtuele tour door uw objecten. Kijk op de productenpagina voor voorbeelden.  

RealNext loopt voorop in het presenteren op internet. We kunnen onze leden adviseren over marketing via internet en ontwikkelen nieuwe manieren om uw commercieel vastgoed onder de aandacht te brengen.