Saskia Bouter nieuwe directeur van RealNext

Per februari jl. is Saskia Bouter de nieuwe directeur van RealNext, platform voor beschikbare bedrijfsobjecten in Nederland. Zij zet hiermee de traditie voort om de onafhankelijkheid en transparantie van RealNext binnen de commerciële vastgoedbranche te bewaken en tevens te zorgen voor modernisering en doorontwikkeling naar de huidige norm voor digitale, data-gedreven platformen.
Vastgoedplatform RealNext is opgericht samen met founding partners JLL, Cushman & Wakefield en CBRE met als belangrijkste doel de transparantie in de markt van commercieel vastgoed te verhogen.
Samen met de relaunching partners Colliers, Savills en Dynamis wordt momenteel gewerkt aan een doorontwikkeling richting een go-to platform voor data in zakelijk vastgoed.
 
Saskia Bouter over haar positie bij RealNext: “Ik ben vereerd met mijn rol als directeur van RealNext. Dit is een uitdagende tijd voor de vastgoedbranche vanuit verschillende invalshoeken. Ik denk aan digitalisering, de vraag van investeerders, internationale klanten en toezichthouders om inzicht in de Nederlandse vastgoedmarkt en daarbij de toenemende vraag naar transparantie en betrouwbaarheid van data. 
Dit brengt veel kansen met zich mee en ook uitdagingen voor de Nederlandse vastgoed-advieskantoren om de krachten te bundelen en hun samenwerking te versterken. Ik werk met veel plezier en vertrouwen samen met Bestuur, Raad van Toezicht en met onze partners in de Relaunch van het RealNext platform en de verdere ontwikkeling van onze propositie